Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
herstelwerkzaamheden

Wilt u thuis opknappen? Bijvoorbeeld omdat u de woning gaat verkopen of op verzoek van de verhuurder de woning moet opleveren? Wij zijn er om u te dienen. Van het verwijderen van de tegelvloer in huis tot tuinieren en alles daartussenin. Wij garanderen dat u uw huis in de beste staat kan opleveren tegen een scherpe prijs.

De herstelwerkzaamheden aan uw huis die wij verrichten

Of je nu eigenaar, huurder, verhuurder of beheerder bent: als er een wijziging is (zoals verkopen of verhuren), wil je de woning in een bepaalde staat herstellen. Als ontruimingsbedrijf zijn wij niet alleen goed in het uitvoeren van omvangrijke verhuizingen, maar ook in het repareren van huizen en het perceel om het huis heen.

Deze herstelwerkzaamheden kunnen zeer veel taken omvatten. Hoogstwaarschijnlijk heeft u niet de tijd, de bereidheid, de middelen of de kennis om het te doen. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van tegelvloeren of het verwijderen van tapijten in huis. Dit werk is echter meestal veel meer dan tegels verwijderen. Vooral als het gaat om oudere huizen of gebouwen die al lange tijd door dezelfde eigenaar of huurder zijn bewoond, komt er meestal veel bij kijken. Wij kunnen u voorzien van alle hulp. Naast het verwijderen van tegels of andere soorten vloeren, kunt u ook Direct Ontruimd inschakelen om gaten en scheuren in plafonds en muren te dichten, trapbekleding of wandbekleding te verwijderen, trapliften te verwijderen en meer. Wij zijn verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden aan de woning om het gewenste opleveringsniveau te behalen.

Een snelle service en vaste prijsafspraken

Onze missie is om uw last te verlichten. Daarom kunnen wij het hele traject uit handen nemen. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld tuinonderhoud gedaan om de tuin weer toonbaar te maken, of om overbodige inventaris af te voeren. Welk werk er ook komt, u kunt op ons vertrouwen en alle werkzaamheden uitvoeren tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wilt u iets gerepareerd hebben? Alles is bespreekbaar, neem contact met ons op. Wij geven u volledige gemoedsrust.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak