Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Seniorenontruiming

Van mensen op leeftijd kan niet meer worden verwacht dat zij zelf hun verhuizing of ontruiming kunnen uitvoeren. Daarom wordt er vaak beroep aangetekend bij de familie. Het zou prettiger zijn om het over te laten aan de experts die dit dagelijks doen. Als een gezin veel tijd moet besteden aan het voorbereiden van het huis en het controleren of alles in overeenstemming is met de eisen van bijvoorbeeld de woningbouw, is het veel gemakkelijker om ons als expert te bellen. Bel daarom Direct Ontruimd voor een seniorontruiming. Dit doen we snel en vakkundig tegen een vooraf afgesproken prijs.

Elke seniorenontruiming is bij ons in goede handen

Moet er een verhuizing worden uitgevoerd, bijvoorbeeld naar een kleinere (aanleun)woning of naar een tehuis, dan kunnen wij de ontruiming van de seniorenwoning voor onze rekening nemen. Dit houdt in dat wij niet alleen de woning volledig leegruimen, wij laten deze ook achter op de gewenste of vereiste manier. In sommige gevallen betekent dit dat de woning verkoop klaar moet worden gemaakt. In andere gevallen dient de woning te worden opgeleverd volgens de eisen van de woningbouw. Wij geven altijd een oplevergarantie voor de woningbouw. U hebt nergens omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat de woning volledig leeg en bezemschoon wordt achtergelaten.

Soms zijn er bepaalde werkzaamheden die nodig zijn om de woning weer in de juiste staat te krijgen,. Ook hiermee kan Direct Ontruimd u van dienst zijn. Zo verzorgen wij onder andere het opnieuw stucen van  de wanden en plafonds, het dichten van gaten, vloeren verwijderen, kroonsteentjes plaatsen, gordijnrails verwijderen, maar ook zorgt Direct Ontruimd voor schoonmaak en tuinwerkzaamheden. Mocht er overbodige inboedel zijn die niet wordt meeverhuisd, dan voeren wij deze voor u af.

Discreet het huis leeghalen na overlijden

Wij begrijpen als geen ander dat emoties kunnen komen kijken bij een seniorenontruiming. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een huis leeghalen na overlijden. Wanneer wij een woning leegruimen na een overlijden, doen wij dit altijd discreet, met minimale overlast en met respect voor aanwezigen en nabestaanden. Wij ontlasten voor u zodat u zich volledig kunt focussen op de zaken die aandacht behoeven.

Plan een afspraak voor uw seniorenontruiming

Hebt u binnenkort of met spoed een seniorenontruiming uit te voeren, neem dan contact met Direct Ontruimd op om een afspraak te plannen. Wij komen graag langs en bespreken uw wensen en behoeften. Wij maken van tevoren een duidelijke prijsafspraak zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Elke seniorenontruiming is bij ons in goede handen. Wij werken snel, discreet en tegen een vooraf afgesproken prijs. Neem contact met ons op.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak