Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Schoonmaak

Wanneer u aan een woningontruiming denkt, ziet u wellicht voor u hoe inventaris wordt afgevoerd  en afgevoerd en ruimtes weer worden in originele staat worden hersteld, door bijvoorbeeld vloeren, trapbekleding te verwijderen of zelfs het stuc en schilderwerk te vernieuwen. Dat is inderdaad de kern van de meeste woningontruimingen. Maar een ontruiming betekent meer dan alleen spullen weghalen en kamers herstellen. Schoonmaakwerkzaamheden is hier meestal ook een onderdeel van.

De schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen leveren

Als u Direct Ontruimd inschakelt om uw huis te ontruimen, kunnen wij ook alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden voor onze rekening nemen. De standaard bij al onze verhuizingen is om het huis bezemschoon te houden. Dit betekent dat al het vuil en het resterende vuil netjes wordt opgeruimd. Alle kamers zijn schoongemaakt, zoals gootstenen, toiletten en aanrechtbladen in de keuken met een doek.
In de meeste gevallen zijn deze schoonmaakwerkzaamheden voldoende, maar het kan natuurlijk zijn dat u andere wensen heeft, of dat de beherende instanties andere eisen stellen. In deze gevallen kunnen wij ook die diensten verlenen. We kunnen het huis grondig schoonmaken en reinigen.

Schoonmaak bij ernstige vervuiling

Ook in sterk vervuilde huizen worden we vaak gevraagd om schoon te maken. Er zijn veel redenen voor ernstige vervuiling. Dit komt meestal doordat er in de loop der jaren onvoldoende zorg voor huisvesting is. Bij ernstige vervuiling denk je aan vervuiling door vetresten, schimmel, huisdieren en rookaanslag.
We hebben jarenlange ervaring met alle aspecten van ontruimingen, inclusief schoonmaak. Indien nodig kunnen wij u zelfs bijstaan ​​met professionele schoonmaak. Vervolgens zal ons team met professionele apparatuur en reinigings- en ontsmettingsmiddelen ervoor zorgen dat de zwaar vervuilde huizen weer schoongemaakt worden. Ook na een calamiteit kunnen wij voor een grondige en zorgvuldige schoonmaak zorgen denk bijvoorbeeld aan brand.

Bespreek uw wensen met ons

Heeft u behoefte aan woningschoonmaak bij uw ontruiming? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en eisen. Wij komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en te bepalen welke schoonmaakwerkzaamheden er gedaan moeten worden om het gewenste resultaat te krijgen. We kunnen u concurrerende ontruiming tegen een scherpe all-in prijs bieden, inclusief schoonmaak van het huis.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak