Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Spoedontruimingen

Het kan iedereen gebeuren, een ontruiming dient met spoed uit te worden gevoerd. Wat de onderliggende oorzaak ook is. Direct Ontruimd is gespecialiseerd in spoedontruimingen en garandeert een spoedontruiming binnen 24 uur. Als u zeker weet dat u deze service nodig heeft, kunt u ons bellen en wij zullen u van dienst zijn. Voor u is dit ongetwijfeld een stressvolle klus, maar met onze service en ervaring hoeft u zich geen zorgen te maken over tijdige ontruiming.

Wij staan voor u klaar bij spoedontruimingen

Om een spoedontruiming correct uit te kunnen voeren en binnen de gestelde termijn klaar te zijn, is niet alleen kennis essentieel. Goede communicatie is essentieel om dit proces tot een goed einde te brengen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ontruiming binnen 24 uur garanderen. Een huis snel leeghalen, is niet eenvoudig. Het is stressvol en kan u kopzorgen geven. Geen nood, u schakelt ons in om van die druk verlost te zijn. Wij zijn verantwoordelijk voor een spoedontruiming binnen de gestelde tijd en wij verzekeren u dat wij de klus binnen de gestelde termijn klaren.

Wie wel eens met spoedontruimingen te maken heeft gehad, weet dat hier zelden één partij bij betrokken is. Mogelijk hebben ook andere instanties belang bij een tijdige ontruiming. Dit betekent dat er een partij moet zijn die ervoor kan zorgen dat alles op rolletjes loopt. Wij zijn de partij. Niet alleen kunnen wij altijd een huis snel leeghalen, wij zorgen ook voor rust en kalmte. Wanneer het nodig is om binnen 24 uur te ontruimen, zullen we snel de situatie bekijken en een actieplan opstellen. Wanneer we beginnen, weet iedereen wat er moest gebeuren en hoe het moest gebeuren.

Bel ons bij elke spoedontruiming

Moet u met spoed ontruimen? Aarzel dan niet om ons te bellen. We staan ​​altijd klaar voor u en we  kunnen u van dienst zijn in geval van nood. Wij zijn verantwoordelijk voor het uitruimen, repareren, onderhouden en schoonmaken van het pand. Bel ons voor uw opdracht en u zult merken dat wij de juiste experts zijn voor deze klus.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak