Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
tuinontruiming

Als allesomvattend ontruimingsbedrijf kunnen wij u niet alleen voorzien van een ontruiming, maar ook van tuindiensten. Een goede tuinreinheid is net zo belangrijk als een huis. Het schoonmaken en opruimen van de tuin kan een belangrijke rol spelen bij het opnieuw beschikbaar stellen van het huis, net als het schoonmaken en repareren van het interieur.

Tuinontruiming omvat alle tuinwerkzaamheden

Als u Direct Ontruimd inhuurt, nemen wij al het benodigde tuinwerk voor onze rekening. Over het algemeen omvat het opruimen van de tuin, het verwijderen van onkruid en dode planten, het trimmen van het gras en het opruimen van mogelijk vuil. Indien nodig kunt u ons ook inhuren voor andere tuinier klussen, zoals:

  • Het reinigen van tegels en stenen
  • Het herstellen van de schutting
  • Het afvoeren van potten en bakken
  • Het afbreken en afvoeren van bouwsels

U ontzorgen is onze prioriteit

Van alle dingen die we doen, staat u, de klant centraal. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en kunde kunnen wij altijd netjes en snel werken. Ongeacht de grootte van de tuin, en het werk dat er gedaan moet worden. Als we uw tuin ontruimen of opruimen, gaan we altijd grondig te werk om aan alle eisen te voldoen.

Om een ​​huis verkoop klaar te maken is het belangrijk dat de tuin netjes is. Wanneer potentiële kopers de overwoekerde, ongeorganiseerde tuin zien, kan dit afschrikken. Ook wanneer er moet worden voldaan aan eisen van de woningbouw op het gebied van oplevering, kan een tuinontruiming nodig zijn. Het kan immers nodig zijn dat de tuin in de oorspronkelijke of neutrale staat wordt hersteld. In de loop der jaren zijn er veel veranderingen aangebracht, zoals hekken, struiken en planten of tuinhuisjes. Wij zorgen ervoor dat de tuin weer aan alle eisen voldoet.

Maak een afspraak voor de ontruiming

Moet u de tuin alleen of in zijn geheel een ontruiming nodig hebben? Maak een afspraak met Direct Ontruimd, wij komen graag bij u langs en stellen een scherpe prijs voor u vast om alle werkzaamheden uit te voeren.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak