Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Verkoopklaar maken

Helaas is het verkoop klaar maken van een huis niet altijd even gemakkelijk. Om een ​​huis goed te kunnen verkopen (dus tegen een redelijke prijs te verkopen) is het belangrijk om presentabel te zijn. Soms is het gewoon een fluitje van een cent en hoeft er niets te gebeuren, soms is er veel werk voor nodig. In alle gevallen, van kleine klussen tot klussen die veel werk vergen, kunt u Direct Ontruimd bellen om een ​​huis verkoop klaar te maken.

Wij doen wat nodig is om uw woning verkoop klaar te maken

Voorbereiden om een ​​huis te verkopen, betekent onder bepaalde omstandigheden het huis ontruimen. Oude, vuile of ongunstige binnenruimtes zorgen ervoor dat het huis minder snel wordt verkocht en potentiële kopers in leegstaande huizen zullen dit potentieel eerder zien. Wij richten ons op verschillende soorten woningreiniging en zorgen ervoor dat de woning tegen een vooraf afgesproken prijs binnen korte tijd wordt geleegd.

Mocht het ontruimen van de woning niet voldoende zijn om de woning verkoop klaar te maken, dan kunnen we zeker nog vele andere werkzaamheden uitvoeren om ervoor te zorgen dat de woning verkoop klaar is. Naast het schoonmaken van de woning kunnen wij ook de last van divers (achterstallig)onderhoud in en om de woning uitvoeren. Als er een verwaarloosde tuin is, knappen we deze op. Als de vloer verwijderd moet worden, dan zorgen wij ervoor (geldt ook voor trappen). Als het huis vuil is, kunnen wij u helpen met het schoonmaken. Van het schoonmaken van het huis of het herstellen in de oorspronkelijke staat tot het verkoop klaar maken van het huis. Elke taak is altijd onder onze controle.

Snelle service, een prettige werkwijze en een scherpe prijs

Direct Ontruimd is altijd servicegericht. Dit betekent dat wij de woning vooraf met u zullen controleren. We stellen een actieplan op, om u duidelijk uit te leggen hoe we ons voorbereiden om het huis te verkopen en wat het u gaat kosten. Op de afgesproken datum voeren wij alle werkzaamheden uit tegen de afgesproken prijs. Uw last verlichten is ons doel.

Ontdek het zelf en neem contact met ons op. Wilt u volledig voorbereid zijn om uw huis te verkopen? Wij zullen u van dienst zijn. Er is niets waar je je zorgen over hoeft te maken. We werken snel, service staat voorop en de prijzen zijn duidelijk.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak