Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Vloerbedekking

Bij elke ontruiming  of verhuizing, staat er weer heel wat werk klaar om de woning of bedrijfspand weer in de gewenste staat te brengen. Veel mensen begrijpen dit verkeerd. Als het gebouw leeg staat, lijkt het werk te zijn gedaan, maar dat is het niet. Meestal moet een pand volledig leeg opgeleverd worden, dat wil zeggen het verwijderen van de vloer of het tapijt. Dit is een van de moeilijkste en meest tijdrovende taken. Bel ons en wij verwijderen alle vloeren en/of tapijten, inclusief de trap, in korte tijd.

Vloerbedekking verwijderen is werk voor een specialist

Als u niet over de juiste middelen en de nodige ervaring beschikt, kan het verwijderen van de vloer lang duren. De praktijk leert dat zelfs als ze kunnen, veel mensen dit werk absoluut niet alleen willen doen. Als het om tijdsdruk gaat, kunnen de meeste mensen het tapijt gewoon niet op tijd verwijderen. Bel ons om alle tapijten snel en grondig te verwijderen en af te voeren. Van een klein appartement tot een groot bedrijfspand, wij zijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd.

Trapbekleding verwijderen

Over het algemeen is tapijt niet de enige bekleding die uit een pand wordt verwijderd. Indien nodig zal het verwijderen van de trapafdekking moeilijker en tijdrovender zijn. Uiteraard verwijderen we de trapafdekking ook indien nodig. We kunnen uw last volledig verminderen, we voeren al het afval af. Wij leveren standaard bezemschoon op, maar uiteraard kunnen we op verzoek ook een uitgebreidere schoonmaakdienst verzorgen.

Wij kunnen ook andere vloeren verwijderen

Naast het verwijderen van vloerbedekking kunnen wij ook andere vloeren uit het pand verwijderen. Wilt u tegels, parket of laminaatvloeren verwijderen? U kunt hiervoor ook Direct Ontruimd inschakelen.

Bouwsels afbreken en afvoeren is onze expertise

Wat het ook is: (bouw) puin, trapbekleding, vloer- of vloerbedekking, maar ook een complete inboedel, wij zijn op alle markten thuis, ongeacht of de woning in originele staat moet worden hersteld en/of er alleen schoonmaak uitgevoerd dient te worden. Wij zijn uw A tot Z partner waardoor wij ook reparaties en herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren of een gedegen huishoudelijke schoonmaak kunnen verzorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u onze service nodig? Wij zijn servicegericht, u draagt ​​dus geen last. Neem dan contact met ons op, we bespreken graag met u een plan van aanpak en een vaste prijs zodat we al het werk waar u tevreden over bent op de afgesproken datum kunnen afronden.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak