Middenkampweg 25, 6545CH Nijmegen
Zorgkamer ontruimen

Een zorgkamer ontruimen is een bijzondere vorm van ontruimen. Door de combinatie van twee factoren is het erg stressvol. Meestal is er veel tijdsdruk, maar daarnaast moet dit meestal ook gebeuren in een trieste situatie. We weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van de zorgkamer. Met onze hulp weet u zeker dat u ook andere zaken kunt afhandelen. Voor u is het misschien al erg druk en vol emoties.

Wij kunnen elke zorgkamer ontruimen, ook bij spoed

Wanneer de zorgkamer ontruimd moet worden, wordt hiervoor meestal een redelijke termijn voor gesteld. Dit kan echter stress veroorzaken. Het ontruimen van de zorgkamer is immers meestal niet de enige taak. Wilt u het liefst de ontruiming uit te besteden aan experts? Direct Ontruimd staat voor u klaar. Uiteraard kunnen we elke zorgkamer ontruimen. Ook bij spoed en indien nodig maken we de kamer binnen 24 uur volledig leeg en zorgen we voor een schone kamer.

Voor, tijdens en na het ontruimen dragen wij zorg voor heldere, prettige communicatie. U krijgt een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Wij werken altijd discreet en houden rekening met de omstandigheden. Om u volledig te ontzorgen, geven wij altijd oplevergarantie. Zo hebt u de zekerheid dat de ontruiming binnen de gestelde deadline volledig wordt afgerond.

Ook voor hulp bij aanvullende werkzaamheden

Idealiter hoeft de kamer alleen worden ontruimd. Dit betekent natuurlijk dat wij met u in onderhandeling gaan om alle inboedel op de juiste manier af te voeren. De spullen die moet worden bewaard, wordt veilig apart opgeslagen en de spullen die afgevoerd mag worden, wordt verstrekt aan kringloopwinkels. Het komt echter vaak voor dat er andere diensten nodig zijn. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Moet de zorgkamer helemaal schoon worden opgeleverd? Dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Een van de extra’s die wij u bieden, is namelijk grondige schoonmaak. Ook kunnen wij vloerbedekking en vloeren verwijderen. Wij kunnen een zorgkamer ontruimen na overlijden van de bewoner/bewoonster, maar kunnen ook de ontruiming van een zorgkamer combineren met een verhuizing naar een nieuw onderkomen.

Kiezen voor Direct Ontruimd, betekent kiezen voor zekerheid. U profiteer van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Duidelijke afspraken en een prettige communicatie
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Goede tarieven
  • Een ontruiming op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Heeft u een zorgkamer die moet worden ontruimd? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en bezorgen u een gratis, vrijblijvende en op maat gemaakte offerte.

Vraag gratis en vrijblijvend uw offerte aan








WoonkamerEetkamer1 slaapkamer2 slaapkamers3 slaapkamers4 slaapkamersMeer dan 4 slaapkamersKelderZolderGarage of schuurOverige kamer(s)


Afval ophalen en afvoerenBedrijfsontruimingHerstelwerkzaamhedenOntruiming inclusief verhuizingSenioren ontruimingSpoedontruimingTuinontruimingVerkoop klaar makenVervuilde woning ontruimenVloeren/vloerbedekking verwijderenWietplantage ontruimenWoningontruimingWoningschoonmaak